Direct naar de inhoud.

Afgelopen zaterdag stond voor dames 2 de eerste wedstrijd op het programma. Met 6 dames sterk van dames 2 en met aanvulling van Jennifer van dames 3 reisden de dames af naar Annen voor een actieve pot volleybal.

Het begin van de wedstrijd liep wat stroef, services die net niet helemaal goed waren, set ups die niet kwamen en vooral de pass moest beter. Toch werd er als team gespeeld en met een aantal goede aanvallen werd de set binnen gesleept.

Het team begon elkaar steeds meer aan te voelen in de 2e set. Noa op diagonaal en Tessa op spelverdelen bleek een goede combinatie. Er werden ballen goed van elkaar overgenomen en Noa beukte ook de nodige ballen binnen de lijnen. Oud dames 2 lid en nog steeds vertrouwde speelster, Jennifer, bleek heerlijk met de meiden mee te spelen en ze zorgde voor de benodigde punten. Al met al werd ook de 2e set binnen gesleept.

In de 3e set was Volop nog een maatje groter dan Annen. Het blok van Melanie hing op de juiste plek, Sharon scoorde veel in het centrum en Vera viel vrijuit aan. De serve lag in de 3e en 4e set goed, vooral de powerballs van Laura en Noa maakten veel punten en daardoor bleef de druk op de dames van Annen. Zo werden ook de 3e en 4e set binnen gehaald en namen de Pekelders 5 punten mee naar huis. Het plezier is vollop aanwezig bij Dames 2 en gaan met veel inzet de verdere competitie in. Komende woensdag staat de 2e wedstrijd op het programma tegen VCO!

Terug naar nieuws

Onze sponsoren