Direct naar de inhoud.

Over Volop ’69

Volop ’69 is de volleybalvereniging van Oude Pekela en omstreken. Onze gezellige vereniging bestaat uit 4 damesteams, 3 herenteams en 2 jeugdteams. Er wordt elke maandagavond fanatiek getraind in de sporthal bij MFC De Binding. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond en de jeugd op zaterdag. Volop ’69 heeft een actief bestuur, ervaren trainers en betrokken leden. Allemaal volleyballiefhebbers! Zin om een keer gratis mee te trainen? Leuk! Vul het formulier in en we laten je weten wanneer je mee kunt trainen. Je bent van harte welkom!


Het bestuur

Het bestuur bestaat uit Bart Boskers (voorzitter), Sandra Poppen (secretaris) en Paul Inklaar (penningmeester). Ook zitten er in het bestuur vertegenwoordigers van de technische commissie en jeugdcommissie. Verder is er een wedstrijdsecretaris, scheidsrechter coördinator, iemand voor de ledenadministratie en een kledingcommissie. Je vindt alle bestuursleden en hun contactgegevens op de contactpagina.

Algemene ledenvergadering

Een √° twee keer per jaar vergaderen alle leden samen tijdens de algemene ledenvergadering. Op 20 maart 2023 was de ledenvergadering weer. De statuten zijn voor het eerst sinds 1980 vastgesteld. Bekijk hier de statuten. Heb je vragen of opmerkingen, stuur ze gerust per e-mail aan info@volop69.nl.


Lid worden?


Onze sponsoren