Direct naar de inhoud.

Op zaterdag 12 november verzamelde Dames 2 zich om half 4 in Hoogezand. In de koude Europahal stond een belangrijke wedstrijd op het programma, nummer 6 tegen nummer 7.

De eerste set begon goed en met een mooie servereeks van Laura stond Volop meteen op voorsprong. Nog steeds is Dames 2 zoekende naar vertrouwen in elkaar, maar in set 1 en 2 werd er met aanvallen op mid van (puntenscoorder) Melanie, Jennifer en Faraela goed gescoord. Ook op buiten sloeg Sharon de ballen diagonaal prima binnen de lijnen. Janna vond de gaten in de hoeken en ook Noa was met haar harde knallen goed op dreef. Wanneer nodig werd er gewisseld, maar set 1 en 2 werden verdiend binnen gesleept.

In set 3 en 4 wilden de punten voor de Pekelders niet vallen. Het werd stil in het veld en de koppies gingen hangen. Toch werd er gestreden voor elk punt en werd er geprobeerd om de punten binnen te slepen. Met set-ups van Tessa die zorgden voor aanvalsmogelijkheden werden er toch nog mooie punten gescoord. Helaas zat Krathos er aanvallend en verdedigend beter bij en sleepten zij set 3 en 4 binnen.

In de 5e set herpakten de Dames zich en met een goede verdediging van Vera, aanvallen op mid en buiten, een sterke serve en de benodigde tips van Herman, bleven ze druk houden en sleepten ze toch de 5e set binnen. Er werden 3 welverdiende punten mee terug naar Pekela genomen.

Als afsluiter hebben de Dames en Herman nog een hapje en drankje gedaan om de overwinning te vieren.

Terug naar nieuws

Onze sponsoren