Direct naar de inhoud.

Zaterdagmiddag was het voor D4 een hele spannende middag. Ze konden kampioen worden. Er was maar 1 puntje voor nodig om de nummer 2, de directe tegenstander, achter zich te laten. Dus 1 punt was genoeg om zich kampioen te noemen.

De 1e set

De druk was groot en dat was meteen merkbaar. Binnen no time stonden ze met 6-0 achter. Dit was natuurlijk niet de bedoeling. Op deze manier zouden ze het o zo belangrijke puntje niet binnen slepen. Door hard te knokken kwamen ze dichterbij maar het lukte ze niet om er voorbij te gaan. De coach probeerde het nog met een wissel maar helaas mocht dit niet baten. De eerste set werd verloren met 25-19.

Het beslissende punt

Dan moest er dus geknald worden in de tweede set. Nou, dat was niet tegen dovenmansoren gezegd. Het viertal Volop-supporters leefden en schreeuwden heel hard mee en dat resulteerde in een mooie 12-25 overwinning.

YES!!! Het kampioenschap was binnen en werd met een klein ‘vreugdedansje’ gevierd. Maar… natuurlijk wilden ze nog meer puntjes proberen te pakken. Maar het feestje is een beetje in hun hoofden blijven zitten waardoor het volleyballen niet zo goed meer ging. Gelukkig hebben ze het goede gevoel weer weten op te pakken, met dank aan de supporters. De derde set werd ook gewonnen (21-25).

De laatste set

Nu kon er niet meer verloren worden maar hoe leuk zou het zijn om de laatste wedstrijd van het seizoen  (voor de Volop dames) winnend af te sluiten en dus de laatste set ook nog te winnen? Echter, de Pekelders waren het even helemaal kwijt. Was het de conditie? Of de concentratie?  Wat het was is niet duidelijk maar het ging duidelijk niet goed. Een dubbele wissel gaf ook niet het gewenste resultaat. Uitslag 25-9. Oeps…. Maar met een 2-2 uitslag is wel het kampioenschap binnen.

De kampioenen kregen namens Volop D2 tulpen aangeboden. Kampioenen GEFELICITEERD! En namens D4; alle supporters BEDANKT!

Terug naar nieuws

Onze sponsoren