Direct naar de inhoud.

Extudiantes D8 tegen Volop ’69 D2

Op zaterdag 26 november stond er een spannende wedstrijd op het programma; Extudiantes D8 tegen Volop ’69 D2. De 1e set begon wat onwennig met speelsters op andere posities. Alda speelde fanatiek op mid, Tessa stond krachtig te spelverdelen en Noa zat continu klaar in de verdediging. Met een mooie serve serie van Janna werd de set binnengesleept met een eindstand van 16-25.

De tweede set
In de tweede set ging het qua stand steeds gelijk op. Lange en spannende rallies zorgen voor een opwindende set. Sharon was goed aan het aanvallen en legde de ballen meerdere malen voor de voeten van de tegenpartij. Jennifer zette het blok goed en had een overtuigende aanval, daardoor scoorde ze mooie punten. Ook set twee werd binnengesleept met een stand van 21-25.

De derde set
In de derde set ging alles wat moeizamer. De pass kwam niet goed meer en er werden onnodige fouten gemaakt. Daarbij kwam dat de tegenpartij gericht en gefocused aan het serveren was. Ondanks de smashes van Melanie, Alda, Janna en Sharon, werden er te weinig punten gescoord en daarmee werd set drie door Extudiantes binnengehaald.

De vierde set
In set vier ging dames 2 met frisse moed het veld weer in en met overtuiging begonnen ze aan de set. De vier punten zouden hoe dan ook mee terug gaan naar Pekela. Jennifer begon deze set op buiten en was gelijk gericht de ballen aan het weg leggen. Door Tessa haar serve werden veel punten gescoord en iedereen was alert. De ballen werden van de grond gehaald, er werd veel gezongen en Vera moedigde fanatiek aan. De set eindigde met de stand van 18-25. Daardoor namen de Pekelders inderdaad vier punten mee naar huis. Er werd leuk samen gespeeld. Dat was erg positief. Op naar de volgende wedstrijden!