Direct naar de inhoud.

De eerste seizoenshelft heeft de jeugd van Volop ’69 laten zien dat ze heel goed kunnen volleyballen. De mini’s werden kampioen en de C-jeugd eindigde het seizoen knap op de tweede plaats.

Voor de kerstvakantie ontvingen de mini’s hun medailles al. Het jonge team is nog niet zo lang bij elkaar, maar daar is in het spel helemaal niets van te zien! Er is ontzettend veel enthousiasme en een enorme inzet. Iedereen ziet de jonge meiden met de week beter worden.

Maandagavond was het de beurt aan de C-jeugd om hun medailles in ontvangst te nemen. De meiden zijn al enige tijd bij elkaar en dus goed op elkaar ingespeeld. Ze laten zien dat het harde trainen zijn vruchten afwerpt. Het spel wordt steeds netter en er is veel plezier. Ontzettend leuk om te zien!

De vereniging is ontzettend trots op datgene wat de jonge speelsters presteren!

De tweede helft van de competitie is inmiddels weer van start gegaan. Er is alweer hard getraind en de teams maken zich op voor de eerste wedstrijden.
De C-jeugd speelt zaterdag a.s. om 18.00 uur een thuiswedstrijd tegen Grijpskerk. Voor de mini’s is het nog even wachten tot de wedstrijden beginnen; zij mogen 28 januari weer los. Er staan dan twee wedstrijden op het programma in Hoogezand.

Terug naar nieuws

Onze sponsoren