Direct naar de inhoud.

Afgelopen weekend is de jeugd van Volop ’69 op kamp geweest. De gezellige, enthousiaste en vrolijke meiden reisden samen met de begeleiders af naar Gieterveen. Op camping De Broekse Hoeve waren alle ingrediënten aanwezig om met elkaar 3 gezellige dagen te beleven. ☀️🏕

Vrijdagmiddag begon het kamp met het inrichten van de tenten, om vervolgens de camping te verkennen. Het bos, zwembad, volleybalveld en de speeltuin waren snel ontdekt. Er werd met elkaar gegeten en vervolgens stond er een speurtocht op de planning. Iedereen ging hier enthousiast mee aan de slag. De avond werd afgesloten met een lekker ijsje. Toen het tijd was om te slapen was er uiteraard niemand moe en bleef het nog laaaaaang onrustig.

Zaterdag was iedereen vroeg uit de veren. Er werd goed ontbeten, spelletjes gespeeld, verschillende wedstrijden volleybal gespeeld en vervolgens geluncht. Daarna mocht iedereen haar zwemkleding aantrekken en in de auto stappen. Niemand wist waar de reis naartoe ging, máár Annika, Sharon, Laura, Vera en Carmen beloofden plechtig dat iedereen het leuk zou gaan vinden. De auto’s stopten bij DX Adventure in Gieten waar de kinderen (en Carmen ;)) zich, gehuld in een zwemvest, uit konden leven op het aquapark. Het ijskoude water mocht de pret niet drukken, iedereen genoot volop!
Bij terugkomst op de camping was er een lekkere bbq. De avond werd afgesloten met een bingo waar iedereen uiteindelijk met een leuk prijsje vandaan kwam. Iedereen was wel toe aan een aantal uren slaap en schoof dan ook snel de slaapzak in. Hoewel Sharon en Laura nog wel een tijdje langer wilden kletsen, vielen de andere dames in de tent vlot in slaap en was er dus geen spreekuur meer.

Zondagochtend stond Annika alweer heel vroeg de tafels te dekken, zodat iedereen met een goed gevulde maag de dag kon gaan beginnen. Iedereen had zin om te zwemmen, maar eerst moesten de tenten leeg. Na het ontbijt werden de koffers snel ingepakt, zodat er nog een hele tijd gezwommen kon worden in het zwembad van de camping. Er was amper tijd om te eten, want de waterspelletjes waren veel te gezellig! Vera vermaakte de kinderen ín het zwembad en de overige begeleiders waren de klos buiten het zwembad en werden flink nat gemaakt met de waterspuiten.

Halverwege de middag werden alle kinderen weer opgehaald. Er wordt teruggekeken op een zonnig en gezellig weekend!

Gelukkig hoeven de kinderen elkaar niet heel lang te missen, want maandagavond zien ze elkaar weer op het beachvolleybalveld in Nieuwe Pekela.

Terug naar nieuws

Onze sponsoren