Direct naar de inhoud.

Sinterklaasviering

Op maandagavond 28 november werd het Sinterklaasfeest gevierd in sporthal de Binding. De C-jeugd had een aantal weken geleden al lootjes getrokken en arriveerden maandagavond met hun mooiste surprises. Voor de CMV jeugd werd er een pietentraining georganiseerd.

C-jeugd

De meiden hadden allemaal enorm hun best gedaan. De leukste surprises met daarin mooie cadeaus werden zorgvuldig uitgepakt. Tussendoor was er uiteraard tijd voor het eten van pepernoten en even gek doen met elkaar. Het was een geslaagd feestje!

CMV

De jongste jeugd begon de training met een tikspel om vervolgens het Pietenparcours te ontdekken. In groepjes van 3 gingen ze rond om te kijken of ze de échte Pietsenskills beheersen. Tussendoor kwam er het bericht dat er allemaal lekkere dingetjes verstopt waren in de zaal. Alle kinderen zochten fanatiek naar al het lekkers! Daarna was er tijd voor pauze met wat drinken en handen vol pepernoten. Vervolgens kwamen de kinderen tot de ontdekking dat er niet alleen ballen in de ballenkar zaten, maar ook allemaal cadeaus! Met lichte spanning werden de cadeaus uitgepakt. De training werd afgesloten met een laatste ronde over het pietenparcours én de uitreiking van het Pietendiploma. Kortom: een geslaagde, gezellige training met alleen maar lachende gezichten.

Terug naar nieuws

Onze sponsoren