Direct naar de inhoud.

Zaterdag 29 oktober 2022 gaat de boeken in als een succesvolle dag voor de jeugd van Volop ’69. Zowel de C-jeugd als de mini’s wisten te winnen. Benieuwd naar de uitslagen? Lees dan snel verder.

CMV N4
Zaterdagochtend was het al vroeg dag voor de jonge competitiespeelsters van niveau 4. Ze mochten zich gaan opmaken voor twee wedstrijden in Zuidlaren.

De eerste wedstrijd van de dag was tegen Set Uppers. De eerste set, waarin goed spel te zien was, werd gewonnen met 27-18. De eerste punten waren dus binnen. Het vervolg van de wedstrijd was fantastisch. De goede concentratie en het enthousiasme van de meiden zorgden ervoor dat de tweede set met maar liefst 38-9 gewonnen werd! Een fantastische start van de dag.

Om 11.00 uur was Ritola de tegenstander. Ook deze wedstrijd werd met een grote dosis plezier gewonnen. Met setstanden van 10-36 en 18-23 werden weer vier punten binnengehaald.

De meiden staan met 14 punten uit 4 wedstrijden bovenaan in hun competitie. Zaterdag 5 november staan de volgende wedstrijden op het programma.

C-jeugd

De C jeugd mocht ’s avonds om 18.00 uur aantreden tegen Doles. Met slechts één gespeelde wedstrijd dit seizoen kunnen de dames nog niet spreken van wedstrijdritme. Toch was daar afgelopen zaterdag helemaal niks van te zien.

De eerste set werd gewonnen met 5-25. Door een goede service en alert spel zorgden de dames ervoor dat Doles geen enkele kans kreeg om de set spannend te maken. Door wederom goed spel, oplettendheid en enthousiasme werd ook de 2e set gewonnen met 12-25.

Het lukte de dames om de 3e en 4e set goed geconcentreerd te blijven. De sets werden dan ook dik gewonnen met beide een stand van 10-25. We kunnen dan ook spreken van een overtuigende overwinning!

De C-ers staan op dit moment 4e met 6 punten uit 2 wedstrijden. De volgende wedstrijd is op maandag 7 november om 18.00 uur!

Terug naar nieuws

Onze sponsoren