Direct naar de inhoud.

Voor de meiden van dames 2 is het seizoen woensdagavond met een klinkende overwinning van start gegaan. Zonder Vera ‘knie op een hobbel’ Ploeger en Aniek ‘schouder doet het niet’ Hulzebos mochten de Voloppers het opnemen tegen DOVO uit Doezum. Na zo’n vijf kwartier stond er een 4-0 overwinning op het wedstrijdformulier en waren de eerste vijf punten van het seizoen binnen.

De Pekelders hadden eigenlijk de hele wedstrijd geen moeite met het spel van DOVO. Denise ‘ik leg de bal wel in het hoekje’ Scholtens, Masha ‘kanonskogel’ Shuklina en Britt ‘de kangoeroe’ Meis waren op de aanval lekker op dreef. Ook Esther ‘driedubbele omloopbal’ Hulsebos en Daphne ‘ik schreeuw even in je gezicht’ Kaman waren zowel verdedigend als aanvallend goed bezig. Was het spel dan zo geweldig? Nee, zeker niet altijd.

De scherpte verdween regelmatig, maar Carmen ‘spring-in-het-veld’ Sijsling zorgde er met haar enthousiasme voor dat iedereen bij de les bleef. Trainer Johan ‘alles voor de bitterballen’ Meis had het team alweer bruin fruit beloofd en dit alles bij elkaar opgeteld zorgde er dan ook voor dat de meiden eenvoudig wisten te winnen (25-13, 25-15, 25-10 en 25-9). Een lekker begin van het nieuwe seizoen!

Terug naar nieuws

Onze sponsoren