Direct naar de inhoud.

Woensdag 6 april 2022

BITTERBALLEN!

De Volop dames staan al een tijdje op de koppositie en willen dit heel graag zo houden. De laatste 3 wedstrijden wonnen ze met 4-0. Dit wilden ze ook deze wedstrijd graag herhalen. De tegenstander was VCO D5 uit Onstwedde. De eerste wedstrijd tegen deze dames verloor Volop met 3-1. Dat moest nu zeker niet nog eens.

Hoe de wedstrijd ging

De wedstrijd begon voor de Volop dames lekker. Er werd mooi gespeeld en ze hadden vertrouwen in elkaar. Dit resulteerde in een 25-17 overwinning. Het eerste puntje was binnen.

De tweede set ging iets moeizamer. Er werden enkele services weggegeven. Hierdoor werd er steeds tegen een lichte achterstand aangekeken. Gelukkig hebben de dames de achterstand op tijd weggewerkt en weer een puntje gepakt (25-19). Nog twee te gaan.

De derde set is altijd lastig. Zo ook in deze wedstrijd. VCO kwam meteen op voorsprong en het lukte Volop niet om er bij te komen. Een achterstand van 7 punten. Halen ze dit nog in? Een time-out en een peptalk van de gelegenheidscoach zorgden ervoor dat de neuzen weer in dezelfde richting stonden. Als een speer werden de puntjes ingehaald en gingen ze de tegenstander voorbij. Caramba!!! Weer een puntje te pakken (25-21). Een overwinning was al een feit maar ze gingen natuurlijk voor de bitterballen. Deze mogen alleen bij een 4-0 overwinning besteld worden. Hihi…

De vierde set ging moeizaam voor de Volop dames. VCO zette natuurlijk alles op alles om toch een puntje mee naar huis te nemen. Hun coach probeerde met time-outs en spelerswissels nog iets te redden maar helaas voor VCO, Volop won ook deze spannende set met 25-23. Wederom een 4-0 overwinning dus…BITTERBALLEN!

Wanneer D4 weer speelt

Volop D4 heeft nog 2 wedstrijden te gaan. Op 9 en 16 april moeten ze naar Groningen om tegen Oryx en Oranje Nassau te spelen. Succes dames!!!